Stichting JoU – Jongerenwerk Utrecht

In Utrecht zijn tachtig jongerenwerkers van Stichting JoU. Je vindt ze in alle wijken, op straat, in buurthuizen, op scholen en online… voor jou! Bij deze jongerenwerkers kun je terecht met je vragen en zorgen. Dat kan ook anoniem en in de chat. Bijvoorbeeld:

  • Ik heb zin om meer leeftijdsgenoten in mijn wijk te leren kennen.
  • Ik heb een plek in de buurt nodig waar ik even kan ontspannen.
  • Ik wil eens met iemand praten die niet mijn familie of docent is.
  • Ik wil leuke dingen doen maar nergens aan vast zitten. 
Chillen en activiteiten

Bij Stichting JoU kun je ook chillen en leuke dingen doen met mensen van jouw leeftijd. Er zijn activiteiten voor 10-14 jaar, voor 14+ en 17+. Soms zijn er activiteiten voor alleen meiden of alleen jongens. 

  • Kijk op de website. Hier staan de telefoonnummers van jongerenwerkers in jouw wijk.
  • Volg JoU030 op Instagram en vraag daar in een DM om meer info. Er is ook een insta-account per wijk. Handig als je wilt weten wat er te doen is in jouw buurthuis of wijk!

  • Zorg goed voor jezelf en je eigen ontspanning.
  • Focus op je eigen ontwikkeling.
  • Je kunt niet alles alleen dragen. Er zijn mensen om je te helpen en steunen.