Proclaimer

JMZ030 is een website voor Utrechtse jonge mantelzorgers. Het beheer is in handen van Mantelzorg Utrecht, onderdeel van welzijnsorganisatie U Centraal, in samenwerking met organisaties voor mantelzorgondersteuning, mantelzorgers en de gemeente Utrecht.

Toegankelijk

Bij het maken van de website is rekening gehouden met regels voor toegankelijkheid. Is de inhoud te ingewikkeld? Of kun je de site door technische oorzaken niet gebruiken? Mail dan naar mantelzorg@u-centraal.nl.

Verouderde informatie?

Medewerkers van JMZ030 houden de site up-to-date. Desondanks kan het gebeuren dat informatie is verouderd. Opmerkingen en aanvullingen zijn altijd welkom: 030 236 17 40 of mantelzorg@u-centraal.nl. Die opmerkingen worden meegenomen naar de redactieraad, die beoordeelt of het op de site komt.

Links naar derden

JMZ030 is een portaal, een startpunt met veel links naar andere sites. We controleren regelmatig of links nog werken en werken vaak samen met organisatie waarnaar wordt gelinkt. Als beheerder van JMZ030 dragen we alleen verantwoordelijkheid voor de informatie op JMZ030 en dus niet voor foutieve informatie op de websites waar JMZ030 naartoe linkt.

Privacy

We gaan vertrouwelijk om met persoonsgegevens. We delen geen gegevens met derden, zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven. Als je een formulier op deze website invult, dan worden die je intypt, via een beveiligde verbinding verzonden. Je ziet dat aan de ‘https’ in de adresbalk voor www.jmz030.nl. Een beperkt aantal medewerkers kan die gegevens inzien. We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. We geven je gegevens alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming door aan derden.